spelenderwijs leren bridgen

daag jezelf uit



WIE IK BEN


Mijn naam is Joke de Vegt en ik ben een kleine 30 jaar geleden begonnen met bridgen.

Toen ik het idee had de basis goed te beheersen, ben ik begonnen startende bridgers te begeleiden van de lokale bridgeschool. En die bijdrage stimuleerde mij om zelf de bondsopleiding tot bridgedocent te gaan volgen. Inmiddels ben ik gediplomeerd.

Ik geef nu bridgeles aan zowel beginners als gevorderden, privé of in groepsverband. Op de pagina 'Bridgelessen' vind je een overzicht.



Daarnaast ben ik een van de oprichters van De Oefenclub voor opfris- en verdiepingslessen, op basis van vrije inloop en zonder vast lidmaatschap voor starters en clubspelers (meer informatie kijk op www.10063.bridge.nl).

En zelf speel ik ook nog steeds graag. Ik bridge bij een tweetal verenigingen te Apeldoorn en online op Stepbridge.